<body> Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

05.02.2018.

Neka jedinstvenost u svemu

Mislim da sam jedini blogger koji je u posljednjoj našoj nam dragoj godini objavio samo jedan post! Huraay! *vraća se u meditaciju


Budući da ste otvorili baš ovaj blog, šaljem vam topli pozdrav iz mog obilježenog prostora. Ukoliko vam se ovaj mladalački život učini apstraktnim, vjerujte da tu snagu preuzima jačina prelomljenih riječi. Nešto iznutra me tjera da pišem i posvećujem skoro svaki post svojim osjećanjima koja su prožeta njegovim bivstvom.
Ako se pronađete u nekoj od rečenica ili misli, ozarite svoje lice osmijehom i budite sretni što niste sami na svijetu.

Vaša Obilježena.

P.s. Zamolila bih sve ljude koji imaju mozak u tragovima da NE KOPIRAJU ono što pišem. Budite svoji i nemojte dopustiti sebi da na osnovu tuđih života krojite svoj.

"Nemojte misliti statično, mislite dinamično."

"Voljela bih da si ovdje. Ili da sam ja tamo. Ili da smo zajedno bilo gdje."

"Moram da pišem o ljubavi. Moram uporno da razmišljam, da pišem o ljubavi - inače, moja duša neće izdržati."
_______________________________
"Čeznem da ti kažem najvjernije riječi koji ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogao posumnjati u njih. Zato ih oblačim u neistinu, i govorim suprotno onome što mislim. Ostavljam bol svoj da izgleda glup, strahujući da bi to mogao ti učiniti."

"Muzika zaustavlja vreme. Bolje rečeno, ona je ta koja u najvišem stepenu daje iluziju zaustavljenog vremena. A osim toga, budjenje i traženje - kod nje je najmanje bolno i grubo. Ona je u tom pogledu iznad svih drugih umetnosti. Na kraju, razume se, izneverava i ona."